Är du på besök i Sveriges åttonde största stad och letar efter någonting att göra? Vi har svaren – det finns mycket att göra i Linköping. Läs gärna vår artikel och se våra rekommendationer.

I Linköping finns det mycket att hitta på. Du kan spela golf, rida, klättra, bada, bowla eller unna dig själv och familjen en upplevelse på spa. Du kan ta med familjen och besöka kyrkor, slott eller muséer.

I Linköping finns det otroligt mycket historia och kultur så här har du att välja på om du vill ha lite att göra i Linköping under din vistelse.

Linköping har också ett stort och brett utbud av välsmakande mat och kök med influenser från hela världen. Det finns även något som man är väldigt stolt över i Linköping och det är Östgötamaten.

Önskar du hellre att shoppa lite? Förnya din garderob? I Linköping finns hela city alldeles nära dig. Det är inga långa promenader med skoskav utan du hittar den största shoppingen i centrala delarna av Linköping. Det finns verkligen att göra i Linköping, det kan vi lova dig!

Är du mer lagd åt naturen så kan vi verkligen rekommendera Linköpings friluftsliv. Här finns en vacker vy att skåda, ta upp kartan och se dig omkring. Det går givetvis bra att ta med sig barnen på naturupplevelserna. I Linköping är alla åldrar välkomna!

Golfa i Linköping

Vi kan verkligen rekommendera golfen i Linköping. Här finns det totalt fem stycken populära golfbanor att tillgå.

1. Landeryds GolfbanaHär har du den mest kompletta anläggning som erbjuder både kvalitet och upplevelse för även den erfarne golfaren.

2. Linköping Golfklubb

Den här anläggningen är belägen mitt i Linköping i en miljö med grönska. Här får du en naturskön anläggning med fokus på golfen.

3. Vårdsbergs Golfklubb

Den här golfklubben är tillgänglig för spel från tidig morgon till sen kväll. Perfekt för dig som vill klämma in en golfrunda efter arbetstid.

4. Vesterby Golf

Den här anläggningen ligger vackert belägen i Östergötlands vackraste delar intill sjöarna Stora och Lilla Rengen.

5. Vreta Kloster Golfklubb

En anrik golfklubb för dig som älskar och brinner för golfen. En mycket fin anläggning. Gillar du golf så finns det verkligen att göra i Linköping!

För dig som gillar Spa och hälsa

Om du hellre lutar dig tillbaka och njuter av en SPA-upplevelse då finns det att göra i Linköping. Se våra bästa SPA-upplevelser nedan.

1. Nettans City SpaMed fokus på hud och skönhet. På Nettans City Spa är man specialister på hudvård.

2. p.a.u.s Skönhet & hälsa

Ett vackert Spa mitt i centrala delarna av Linköping. Anläggningen ligger intill Quality Hotel Ekoxen.

3. The Wellbox

Här är för dig som önskar en riktigt fin upplevelse. Här får du 600 kvm avkoppling i en och samma anläggning.

4. River Spa

Detta är ett fridfullt och privat spa som ger dig en lugn och skön dag. River Spa ligger cirka 20 minuters bilfärd från Linköping.

För dig som vill vandra i en konsthall

Linköping är sedan tidigare känt för sin fina konst och fina kultur. I den här artikel listar vi några av våra hetaste tips på saker att göra i Linköping.

1. Galleri Blå

Om du gillar mötesplatser och vill upptäcka ny och spännande konst. Då rekommenderar vi dig att besöka Galleri Blå.

2. Galleri Gjuteriet på Skylten

Här presenteras etablerade konstnärer och amatörer i samma lokal. Ta del av konstnärliga uttryck och besök Galleri Gjuteriet på Skylten.

3. Passagen

Den här konsthallen ligger intill Stora Torget och arrangerar cirka sju anställningar varje år med fokus på samtidskonstens alla olika uttrycksformer.

Som du ser så finns det verkligen att göra i Linköping. Här finns något för alla åldrar och smaker. Vi önskar dig varmt välkommen till Linköping och hoppas att du finner många bra tips och att något faller dig i smaken.

Tack för att du läst vår artikel om saker att göra i Linköping!
Hör gärna av dig om du har frågor gällande någonting.

Läs även våra tips på lunch i linköping!