Initiativtagare 2014

 

NuLink

Linköping, en av Sveriges mest expansiva städer. Här finns ett blomstrande näringsliv inom flyg och rymd, IT och medicinteknik – till exempel. Här finns också Linköpings universitet, Mjärdevi Science Park och Saab Arena. Här finns, kort sagt, idérikedom och innovationskraft. Och rätt förutsättningar att lyckas.Nulink är en av initiativtagarna till Näringslivsgalan i Linköping. Ett gyllene tillfälle att belysa Linköpings näringsliv, dess starka näringslivsklimat och den spännande utveckling som vi alla är en del av. Under näringslivsgalan premieras framgångsrika företag och företagare samtidigt som deltagarma bjuds på stora nätverksmöjligheter. Evenemanget kommer inspirera och entusiasmera genom en väl genomarbetad paketering som ger deltagarna en upplevelse utöver det vanliga.Nulink arbetar övergripande med tillväxt och utvecklingsfrågor för Linköping. Vi erbjuder råd och information om företagsfrågor, näringsliv och etableringar för presumtiva och etablerade företagare i Linköping. Vi förmedlar kontakter som kan vara till nytta för företagen, och fungerar som en enkel kontaktväg in till kommunförvaltningen. www.nulink.se

corren
Linköping är en stad med en imponerande mångfald i näringslivet.
Här verkar världsledande företag inom olika branscher. Kontakter mellan näringslivets olika delar är viktiga för att skapa framgångsrika affärer och idéutbyten.
Linköpings Näringslivsgala är en naturlig och festlig mötesplats. Strålkastarna riktas mot framgångar och djärva idéer. Att premiera och sätta fokus på företag och företagare ger stimulans till det dagliga arbetet. Galan ska ge publicitet och ökad uppmärksamhet för de aktörer som skapar värde i vår stad och vår omvärld.
För Mediehuset Corren känns det självklart att vara en av initiativtagarna till Linköpings Näringslivsgala.

SAMARBETSPARTNERS

corren

Handelsbanken organisation och affärsidé bygger på en tydlig decentralisering där besluten tas nära kunden och där varje lokalt kontor har ansvar för sin lokala marknad och sina kunder. För oss i Linköping är det därför viktigt att vara en del av den fortsatta utvecklingen av kommunens näringsliv. Därför väljer vi att delta i näringslivsgalan.

corren

Som bostadsbolag mår Stångåstaden bra när Linköping mår bra. En näringslivsgala är något som skapar en positiv anda och låter folk känna stolthet över sin stad. Det gör att Linköpings näringsliv kan utvecklas ytterligare, och självklart vill vi vara en del av något som gör att Linköping blir en bättre plats att leva och verka på.

corren

Företagarna gör det enklare, roligare och mera lönsamt att vara företagare. Näringslivsgalan är viktig för att på ett festligt sätt lyfta fram individen bakom företaget, personen som driver äger och utvecklar och skapar jobb med vårt prestigefyllda pris Årets Företagare Östergötland.

corren

Länsförsäkringar Östgöta är lokalt kundägda, vilket ger oss ett självklart och långsiktigt engagemang för den lokala och regionala utvecklingen. Näringslivet är motorn i regionens tillväxt och därför väljer vi att aktivt stödja och delta i Linköpings Näringslivsgala.

Riksbyggen-neg

EY i Linköping hjälper regionens företag med revision, redovisning, affärsrådgivning och skatt. Vi vet vilken betydelse företagare har för det lokala näringslivet och för vårt samhälle. Därför stödjer vi Linköpings Näringslivsgala.

 

VI STÖDJER LINKÖPINGS NÄRINGSLIVSGALA

ArenaBolagetBlomsterTorgetBjörkmans BilIFS SVERIGELinköping City AirportTeknomedia